Experienta

Pentru detalii sunati la 0740098868

SC.SMART BETON CONSTRUCT.SRL ofera metode moderne de realizare a pavajelor ornamentale, ce se evidentiaza prin rezistenta in timp, intretinere usoara si design deosebit.

Compania ofera un puternic suport informational despre un concept nou in domeniul amenajarii, pe baza experientei in productia si comercializarea produselor destinate tratarii si aditivarii betonului. Au fost realizate numeroase studii, inca din anul 2005, privind realizarea prefabricatelor cu ajutorul tehnicilor moderne.

Societatea noastra ofera clientilor de pe piata romaneasca un plus de experienta si tehnologie in domeniul  pardoselilor industriale si a celor decorative. Ceea ce va propunem sunt pardoseli industriale si decorative sub forma de beton elicopterizat si beton amprentat.

Lucrarile executate confera un aspect estetic deosebit spatiilor unde sunt aplicate. Calitatea si rapiditatea lucrarilor este asigurat de calificarea si experienta profesionistilor ce compun echipa noastra, care au executat numeroase lucrari de acest gen atat in tara cat si in strainatate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *