Beton amprentat

Pentru detalii sunati la 0740098868

Calitatea betonului amprentat este recunoscuta in occident dar abia in ultimii 10 ani a inceput sa fie utilizata la noi in tara. In ultimul timp se observa o crestere a ofertei de munca „SPECIALIZATA” in realizarea acestui tip de pavaj,dar noi va garantam calitate in aplicare si o perioada cat mai scurta de executie a lucrarii. Experienta noastra in beton amprentat se bazeaza pe lucrarile implementate in afara tarii, dar si in tara. Aceste lucrari pot fi vazute in galeria de imagini. Compania noastra ofera spre vanzare toate materialele necesare in aplicarea de beton amprentat.

Amenajarea cu ajutorul betonului amprentat, poate fi realizata atat in interior cat si in exterior, este solutia perfecta pentru spatii largi, cum ar fi centrele comerciale, parcuri de distractie, piete, parcari, drumuri de acces, piscine.

Materiale inovatoare care se folosesc in tehnologia Beton Amprentat:

  • Colorantul intaritor care dupa uscare formeaza un strat rezistent 100% la actiune UV. Acest amestec uscat de ciment, agregate dure, aditivi si pigmenti stabili UV, este disponibil intr-o gama larga de culori.
  • Praful antilipire sau decofrantul, creeaza un efect de modulare sau invechire a culorii de baza.
  • Lacul acrylic, care este rezistent la actiune apei, acizilor si a uleiurilor, este intins pe suprafata obtinuta si dupa uscare produce un strat incolor, dur si stabil la actiunea Uv.
  • Fibra polipropilenica, care confera betonului o mai mare rezistenta si durabilitate nepermitand aparitia fisurilor.

Inainte ca betonul sa fie imprimat suprafata este impregnata cu un strat foarte dur de colorant-intaritor. Dupa amprentare, cu strat de lac acrylic, va fi pusa in valoare si totodata protejata textura colorata a pavajului.